Activiteiten

Bewegen met plezier, vanuit je hart is authentiek. Leren open luisteren naar de signalen van je lichaam en bewegen zonder te bedenken met je hoofd wat zou moeten.

Verlang je om in een veilige omgeving met de nodige speelsheid en humor verbindend te bewegen…

Van harte welkom!

Je hebt helemaal geen bewegingservaring nodig. Alleen loszittende kledij waar je vrij in kan bewegen en een flesje water.

Dans & Bewegingsreeks: “Dansen en bewegen vanuit je zijn”
202010-202012Dansreeks

Meer dan ooit voelen we hoe belangrijk het is echt contact te ervaren. En net in mijn dansreeksen gaat het daarover. Je oprecht verbinden met jezelf en anderen door middel van dans en beweging.

Veiligheid is voor mij al altijd een voorwaarde geweest om je vrij te kunnen bewegen. Letterlijk en figuurlijk. In tijden van Corona krijgt veiligheid nog een extra dimensie. Daardoor zal het dansen wat anders verlopen dan tijdens de lessenreeksen die ik in het verleden aangeboden heb. Het wordt een mooie intense zoektocht dus om vanuit die veiligheid ten volle te kunnen gaan verbinden.

Voel je het verlangen om te dansen en te bewegen vanuit jou krachtige, speelse, gevoelige, nood-aan-verbindende zijn? Warm welkom!

  • Reeks 1: 7/10, 14/10, 21/10, 28/10
    Investering: €48
  • Reeks 2: 18/11, 25/11, 2/12, 9/12, 16/12   Wegens COVID – 19 Uitgesteld. De reeks wordt ingepland zodra de maatregelen dit toelaten. Wanneer er weer lessen mogelijk zijn zal er gewerkt worden met een 10 beurtenkaart die een jaar geldig is. Zodat we flexibel samen kunnen komen om te dansen.
    Investering: €150 voor een 10-beurtenkaart.
  • Waar? Barrièrestraat 4A 8200 SINT-MICHIELS (bewegingszaal school Ravelijn)
  • Wanneer? op woensdagavonden van 20u tot 21u30
  • Meer achtergrond zie Dans & Bewegingsreeksen